Jasno
16°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Ktorá módna ikona si nasúkala svoje obrovské pozadie do latexu?
Zdielať na

Ktorá módna ikona si nasúkala svoje obrovské pozadie do latexu?

Zdroj: Isifa

Milé dámy, ak náhodou trpíte komplexmi zo svojho väčšieho pozadia, pokojne ich pustite z hlavy! Táto celebrita má zadok doslova obrovský a urobila si z neho svoju najväčšiu prednosť.

Reč je samozrejme o americkej celebrite s bujnými krivkami Kim Kardashian! Hviezda bulváru je momentálne na Týždni módy vo Francúzsku a každý deň si nájde spôsob, ako sa dostať na titulku novín!

Prvý a najväčší šok spôsobila Kim hneď po príchode do Paríža, keď novinárom, ale i fanúšikom vyrazila dych obrovskou zmenou imidžu. Z tmavovlásky sa zo dňa na deň stala blondínka!

Škandalózna matka takmer dvojročnej dcérky North následne tri dni za sebou šokovala priesvitnými šatami a fotografie jej odhalených bradaviek obleteli svet.

Následne sa o rozruch postaral jej manžel rapper Kanye West, ktorý svoju polovičku na verejnosti neustále roztúžene chytal za zadok a iné intímne partie.

Svoje mediálne ťaženie v Európe (zatiaľ) Kim Kardashian ukončila trojhodinovou návštevou luxusného salóna krásy, kde si nechala vlasy opäť nafarbiť až nadobudli striebristý odtieň.

Salón navštívila v latexových nohaviciach, ktoré tesne obopínali jej stehná, boky a zadok. Práve posledná vymenovaná partia vyvolala najväčší záujem fotografov. Veď také pozadie sa len tak nevidí!

 

Najčítanejšie