Polojasno
16°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Kim Kardashian nahá na púšti: Choroba jej kradne krásu!
Zdielať na

Kim Kardashian nahá na púšti: Choroba jej kradne krásu!

Zdroj: E! NETWORK

Americká hviezda reality show Kim Kardashian opäť odhodila šaty, aby vystavila na obdiv svoje bujné krivky. Pri fotení na púšti jej slávne telo zakrývala len biela farba. Kim sa počas pózovania rozhovorila aj o vážnej chorobe!

Žiadne oblečenie, prosím! Kim Kardashian sa počas posledných dvoch rokov vyzliekla pred objektívom toľkokrát, že sa to nedá spočítať na prstoch oboch rúk! Napriek častej nahote, ktorou sa rada prezentuje, sú jej akty stále žiadané a vyvolávajú vlnu záujmu.

Tentoraz sa manželka rappera Kanyeho Westa rozhodla odhaliť svoje krivky na púšti! Jej nahé telo pokrývali len pásy bielej farby. Hoci zatiaľ nie je známe, v ktorom časopise sa fotografie objavia, Kim sa rozhodla zábermi z fotenia oživiť jeden diel jej rodinnej reality show Keeping Up with the Kardashians.

V najnovšej epizóde sa Kim rozhovorila aj o psoriáze, nepríjemnej kožnej chorobe, ktorou trpí.

"Trpím psoriázou a nedokážem to zmeniť. Aby som sa cítila lepšie, predtým, ako začneme fotografovať, vyložím na stôl všetky moje neistoty, aby sa na ne nikto nesústredil. Chcem sa zabávať a robiť tieto umelecké veci," povedala Kim.

Televízna hviezda je veľkou vyznávačkou úpravy fotografií, takže suchú kožu spôsobenú imunitným ochorením si určite nikto nevšimne.

Pre ženu

Najčítanejšie