Skoro jasno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Súboj pozadí: Lopez zatienila Kim, Beyonce jej zasadila smrteľný úder!
Zdielať na

Súboj pozadí: Lopez zatienila Kim, Beyonce jej zasadila smrteľný úder!

Zdroj: profimedia

Tri najznámejšie krásky s plným pozadím sa stretli na jednom koberci a veru sa bolo na čo pozerať! Beyonce, Jennifer Lopez i Kim Kardashian sa objavili v nádherných róbach, no kráľovnou mohla byť len jedna!

Zo včera na dnes sa konala v Metropolitnom múzeu v New Yorku najväčšia módna udalosť roka Met Gala! Zabudnite na Oskary, po červenom koberci sa premávalo oveľa viac celebrít, ktoré prilákala možnosť predviesť svoj módny vkus.

Hollywoodske hviezdy boli od hlavy po päty zahalené v róbach, topánkach a doplnkoch od tých najvychytenejších návrhárov na svete. Tohtoročná téma znela China: Through The Looking Glass a prítomní sa tak mali ukázať v šatách odkazujúcich na čínsku kultúru.

Neboli by to však celebrity, keby si neurobili po svojom. Čínsku tematiku splnil len málokto, hviezdy radšej vsadili na svoj osobitý vkus. Jennifer Lopez, Beyonce a Kim Kardashian sa rozhodli zaujať svojimi slávnymi pozadiami.

profimedia

Všetky tri spomínané dámy prišli v takzvaných "nahých šatách", ktoré sú zmesou priesvitného materiálu, premyslene umiestnených kusov látky, kamienkov či výšiviek. Kim Kardashian, ktorá chce byť vždy stredobodom pozornosti tak mala veľmi ťažkú konkurenciu a tentoraz zostala v tieni svojich sokýň.

Hoci si televízna hviezda obliekla bielu róbu z dielne Roberta Cavalliho, všetci prítomní mohli oči nechať na odhalenom zadočku štyridsaťpäťročnej Jennifer Lopez. Speváčka tiež splnila tému, jej hruď zdobil veľký červený drak.

Kráľovnou večera však bola, podľa mnohých módnych kritikov, práve speváčka Beyonce. Tá v priesvitných šatách predviedla nádhernú postavu a jej zadoček sa stal najfotografovanejšou časťou jej tela.

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie