Jasno
17°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Celulitída útočí aj na celebrity! Slávne krásky si pomáhajú photoshopom!
Zdielať na

Celulitída útočí aj na celebrity! Slávne krásky si pomáhajú photoshopom!

Zdroj: ultimatetop10s.com, Instagram/Jennifer Lopez

Celulitída a iné nedokonalosti netrápia len bežné smrteľníčky, ale aj svetoznáme herečky či speváčky. Na plagátoch sú dokonalé, no skutočnosť je celkom iná! Pozrite si ich stehná a zadočky bez úpravy.

Na stránkach magazínov ochkáme nad ich dokonalými telami bez chybičky krásy. Zabúdame však, že fotky známych žien prechádzajú rukami šikovných grafikov, ktorí chybičky krásy odstránia. Realita preto býva často šokujúca!

Jennifer Lopez

Kate Moss

ultimatetop10s.com

Speváčka a herečka Jennifer Lopez sa vždy pýšila vypuklým zadočkom, z ktorého urobila svoju najväčšiu prednosť. Okrem väčšieho pozadia má i plnšie boky a stehná, ktoré sú živnou pôdou pre celulitídu. Jennifer s ňou bojuje pomocou tanca a kozmetických procedúr.

Kate Moss

Tara Reid

ultimatetop10s.com

Modelka Kate Moss bola vždy veľmi štíhla, no nikdy neobľubovala cvičenie. Nezdravý spôsob života sa odrazil i na jej drobnej postave. Alkohol, cigarety, drogy a málo pohybu sa podpísali na jej krásnej tvári i tele. 

Tara Reid

Mischa Barton

ultimatetop10s.com

Tara Reid šokuje svojou vychudnutou postavou a napriek tomu, že je zjavne podvyživená, bojuje s celulitídou i nepekne ovisnutou kožou na bruchu.

Mischa Barton

ultimatetop10s.com

Kedysi úspešná seriálová herečka Mischa Barton je neslávne známa svojou pomarančovou kožou. Mladá žena má rozsiahlu celulitídu a zozadu vyzerá ako stará žena!

Pozrite si v priloženej galérii ďalšie slávne ženy, ktoré bojujú s celulitídou:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie