Zatiahnuté
24°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Sexi klip Evy Cifrovej. Vytrpela si svoje
Zdielať na
Showbiznis

Sexi klip Evy Cifrovej. Vytrpela si svoje

Teraz si na svoje prídu určite všetci muži, ktorým sa páčia sexi blondínky. Playmate Eva Cifrová zahalená iba v ostnatom drôte a v mínusových teplotách.

Neznesiteľná zima, horúčavy, či bolesť ... To všetko si vyžaduje práca modelky. Modelka Eva Cifrová si počas posledného fotenia opäť raz vytrpela viac než dosť.

"Fotenie bolo veľmi rýchle, hlavne z toho dôvodu, že bola veľká zima. Neviem, či bolo pod nulou, alebo nula," opisuje. Nielen zima, ale aj pichľavý ostnatý drôt dal skúsenej modelke zabrať.

Doškriabaná drôtom

"No ten drôt ma dosť doškriabal a tám, že bola neuveriteľná zima, som si ani neuvedomila, že ten drôt ma škriabal, že mi až krv tečie. Ja som si to všimla až keď sme dofotili, skočila som do auta a videla, že mám stekance krvi na sebe, všade - na nohách, na bruchu," opisuje Eva.

Škrabance po tele sú však len zlomok z toho, čo všetko pre dokonalé fotografie musela Eva preskákať. "Ja som mala už toľko škrabancov, modrín, dokonca aj popáleniny som mala, takže pre mňa to nie je problém. Som rada, keď ten výsledný efekt stoji za to," priznáva sa.

Práca koníčkom

Ako však Eva sama hovorí, hoci je jej práca síce občas náročná, pre ňu je tým najväčším koníčkom. "Naozaj sú tam niekedy také podmienky, ale ja mám rada výzvu, takže pre mňa je takéto fotenie veľká výzva a ja to rada zdolávam," dodáva modelka.

S modelkou sa rozprávala redaktorka Nora Hamar Ducká:

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie