Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
R'n'b speváka Miguela žaluje fanúšička! Koľko vysúdi?
Zdielať na

R'n'b speváka Miguela žaluje fanúšička! Koľko vysúdi?

Amerického r'n'b speváka Miguela zažalovala fanúšička, ktorú zranil predvlani počas vystúpenia na odovzdávaní Billboard Music Awards. Dvadsaťdeväťročný rodák z Los Angeles sa vtedy pokúsil preskočiť z jednej časti pódia na druhú, skok však nezvládol a udrel dve ženy.

Jedna z poškodených Cindy Tsai žaluje okrem speváka i hotel MGM Grand, kde sa konal spomínaný ceremoniál. Interpreta a ubytovacie zariadenie obviňuje z nedbanlivosti.

Požaduje, aby jej preplatili účty od lekárov. Odškodné chce aj za ušlú mzdu a bolesť, ktorú musela znášať. Podanie žaloby zvažovala v roku 2013 aj druhá zranená žena Khyati Shah. Doteraz však tak neurobila.

Skladba Adorn

Miguel, celým menom Miguel Jontel Pimentel, vydal debutový album All I Want Is You v roku 2010, no pre slabý marketing sa úspech dostavil až o rok neskôr.

SITA

Tento scenár sa ale nezopakoval pri jeho druhej štúdiovke Kaleidoscope Dream, z ktorej sa už počas prvého týždňa v USA predalo 71-tisíc kusov.

Najúspešnejšou skladbou z albumu je Adorn, za ktorú získal aj cenu Grammy v kategórii Najlepšia r'n'b skladba. Tento rok by mal uviesť na trh nahrávku s názvom Wildheart.

Miguel nezvládol preskok, pozrite si video:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie