Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Bill Cosby (77) ženy nadrogoval a následne znásilnil: Ozvala sa ďalšia obeť!
Zdielať na
Showbiznis

Bill Cosby (77) ženy nadrogoval a následne znásilnil: Ozvala sa ďalšia obeť!

Zdroj: Isifa

Bez vetra sa ani lístok nepohne a zdá sa, že milovaný komik Bill Cosby v mladosti omámil a znásilnil desiatky žien. Už teraz čelí zhruba dvadsiatim obvineniam, najnovšie od modelky Beverly Johnson.

Beverly Johnson (62) tvrdí, že ju herec Bill Cosby v polovici 80. rokov minulého storočia nadrogoval. Beverly prezradila informáciu v mesačníku Vanity Fair.

Modelka tvrdí, že ju Bill Cosby pozval do svojho domu, pričom si mali nacvičiť scénu zo seriálu Show Billa Cosbyho (1984 - 1992, v ktorom jej ponúkol rolu. Pri ďalšom stretnutí sa dvojica spolu najedla a následne odišla na poschodie, kde si modelka odpila z kávy, ktorú jej Cosby ponúkol, pričom o chvíľu zistila, že v nápoji boli drogy.

"Začala sa mi krútiť hlava, rozprávala som nezreteľne a aj miestnosť sa neustále krútila. Cosby povedal, aby som prišla k nemu, akoby sme naozaj skúšali scénu, dal si ruky okolo môjho pásu a ja som dala ruku na jeho rameno, aby som mohla stáť," uviedla Johnson, ktorá následne začala hercovi nadávať, keďže cítila, že jej telo ochablo.

SITA

"Zrazu dal ruky preč z mojich bokov, len stál a pozeral sa na mňa, ako strácam vedomie. Čo sa dialo ďalej, je trochu nejasné, pretože drogy v tom čase naplno účinkovali," prezrádza šokujúcu informáciu Beverly.

Modelka si ďalej spomína, že ju herec posadil do taxíka a išla domov. O pár dní mu zavolala, no telefón zdvihla jeho manželka a povedala, že je neskoro a obaja sú už v posteli.

"V tom momente som si uvedomila, že by som viedla prehratý boj s mocným mužom, ktorý je taký bezcitný, že ma nielen nadrogoval, ale dal mi aj telefónne číslo do spálne, ktorú zdieľa s manželkou," vyjadrila sa a dodala, že k zverejneniu príbehu sa odhodlala po tom, ako o podobných incidentoch s Cosbym nedávno prehovorilo množstvo ďalších žien.

Beverly Johnson

Isifa

Bill Cosby čelí v súčasnosti viacerým obvineniam zo sexuálneho zneužívania, pre ktoré sa už v minulosti postavil aj pred súd. Ten však v roku 2006 uzavrel prípad s tým, že ide o tvrdenia proti tvrdeniu.

O celej záležitosti sa na verejnosti začalo opäť diskutovať po tom, ako komik Hannibal Buress označil v októbri Cosbyho za násilníka. Následne sa prihlásilo množstvo žien, ktoré tvrdia, že ich herec zneužíval. Na hlavu kedysi milovaného komika sa sype jedna žaloba za druhou.

Nenechajte si ujsť: Škandál Billa Cosbyho (77). Je svätec alebo sexuálny predátor?

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie