Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Herečka zo seriálu Roseanne (62) tvrdí, že ju brutálne napadol slávny kolega!
Zdielať na
Showbiznis

Herečka zo seriálu Roseanne (62) tvrdí, že ju brutálne napadol slávny kolega!

Zdroj: Isifa, Twitter/Roseanne Barr

Roseanne Barr, hlavná hrdinka seriálu Roseanne, šokovala fotografiou, na ktorej má krvavú tvár. Herečka tvrdí, že jej to spravil slávny herec, ktorý je obvinený z viacerých útokov na ženy.

Herečka a komička Roseanne Barr rozhodne vie, ako rozvíriť hladinu šoubiznisu! Na sociálnej sieti twitter zverejnila šokujúcu fotografiu, na ktorej vyzerá, akoby sa práve stala obeťou brutálneho útoku.

Spuchnutá tvár plná krvavých šmúh nenechala nikoho chladným. Predtým, ako si mohli jej fanúšikovia začať klásť otázku, kto známu komičku a herečku takto zmasakroval, napísala Roseanne pod znepokojujúcu snímku tento komentár:

„Napadol ma Bill Cosby, toto je výsledok.“

Roseanne Barr

Twitter/Roseanne Barr

Obľúbený herec, ktorý sa stal rovnako, ako Roseanne známy vďaka komediálnemu talentu, je momentálne pod paľbou obvinení viac ako trinástich žien, ktoré tvrdia, že ich zneužil.

Roseanne Barr po chvíli komentár vymazala a miesto toho napísala skutočné vysvetlenie hrozivo vyzerajúcej fotky: "Dala som si urobiť chemický píling, aby som bola viac sexi. Žartovala som o Cosbym."

Roseanne Barr

Isifa

Roseanne sa od prepuknutia škandálu okolo osoby Billa Cosbyho nelichotivo vyjadruje na jeho adresu a dáva za pravdu tvrdeniam znásilnených žien. Zrejme vie o Billovi svoje.

Bill Cosby sa stal zo dňa na deň stal sexuálnym predátorom: Bill Cosby (77) mal sexuálne obťažovať ženy, sťažuje sa naňho až 14 obetí

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie