Polojasno
22°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Cestovateľ Bruno Ciberej má fóbiu! Tipnite si z čoho
Zdielať na

Cestovateľ Bruno Ciberej má fóbiu! Tipnite si z čoho

Braňo Bruno Ciberej je vášnivý cestovateľ! To je o ňom známe. Ale vedeli ste, že má fóbiu? A hádajte z čoho!

Aj Braňo "Bruno" Ciberej má strach. Hoci to tak na prvý pohľad vôbec nevyzerá. "Adrenalínové športy a ja nie sme akože veľmi dobrí kamaráti, ale musím povedať, že možno že by som si rád vyskúšal skok padákom, ale problém je v tom, že dlhodobo mám strach z výšok, ale enormný," priznal.

Nie, nestal sa mu žiaden úraz, ale to neprišlo vekom. "Narodil som sa s tým, že sa bojím výšok a snažím sa s tým bojovať. Dokonca, keď som študoval v Amerike, snažili sa mi pomôcť. Poradili mi, aby som sa svojim fóbiám postavil zoči-voči. Donútili ma napríklad prejsť celý Golden Bridge v San Franciscu, ktorý je v enormnej výške. Bolo to hrôzostrašné," rozpráva.

Lietadlo či helikoptéra

Napriek svojej fóbii je vášnivým cestovateľom. Ako je to možné? "Čo je zaujímavé, že v lietadle, akonáhle je to uzatvorený priestor, alebo v helikoptére problém nemám. No s otvoreným priestorom je to už horšie," vysvetlil Bruno.

Bruno si už viacero svojich snov splnil. No stále má jeden, pred ktorým má rešpekt. Práve pre svoj strach. "Chcel by som zažiť tú voľnosť, keď človek zrazu letí, letí a letí a dúfajme, že ten padák sa otvorí. Musí to byť nádherný pocit," rozjíma.

Aj Braňo Bruno Ciberej má fóbiu, z výšok. Pozrite si reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie