Zatiahnuté
13°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Bruno Ciberej (36): Milujem cestovanie, no vody sa bojím!
Zdielať na
Showbiznis

Bruno Ciberej (36): Milujem cestovanie, no vody sa bojím!

Bruno Ciberej miluje cestovanie. Tento rok už absolvoval niekoľko dovoleniek a z tej poslednej - exotickej sa vrátil len prednedávnom.

Bruno sa netají svojou láskou k móde, no málokto vie, že je vášnivým cestovateľom.

Vždy, keď mu to čas i možnosti dovoľuj, zbalí kufre a vydá sa na cestu po svete. Rás spoznáva kultúry a mentality krajín. Tentokrát ho túlavé topánky odniesli na tajomnú Srí Lanku.

"Bolo to rozhodnutie na poslednú chvíľu. Pôvodne som chcel navštíviť Afriku, kde som už bol, no chcel som vidieť zaujímavejšiu safari Afriku," priznáva moderátor.

Z Afriky na Srí Lanku

Avšak nestihol absolvovať povinné očkovanie a tak sa Afrika nekonala. Bruno sa preto rozhodol, že pocestuje na Srí Lanku.

"Išiel som sa tam len najesť a preskúmať celú krajinu. Absolvoval som zopár výletov. V podstate svoju dovolenku považujem za fakultatívny výlet, ktorý sa nejakým spôsobom mení," rozjíma Bruno.

Bruno nie je typ ležiaci na pláži. "Naprogramoval som si neskutočný výlet, na ktorom sme so šoférom prejazdili 550 kilometrov po srí lanských cestách. Vyzerajú ako naše tretej triedy, navyše sú plné autobusov, cyklistov. Na ceste sme boli od štvrtej rána do polnoci," spomína.

Hoci si moderátor vyberá častokrát primorské destinácie, málokedy sa v mori či oceáne skutočne okúpe.

"Nie som veľmi dokonalý plavec. Viac-menej sa označujem za neplavca. Keď sú dobré podmienky, napríklad bazén s nízkym dnom, preplávam aj desať neuveriteľných metrov. No vysilím sa," odtajuje Bruno.

Pozrite si priloženú reportáž o Brunovom cestovaní:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie