Jasno
13°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Bruno Ciberej na operačnom stole
Zdielať na
Showbiznis

Bruno Ciberej na operačnom stole

Rozhodol sa z minúty na minútu. Doslova. Moderátor Bruno Ciberej zakončil tento rok obrovskou imidžovou premenou. Definitívne sa zbavil dioptrických okuliarov!

Vedeli ste, že Bruno má modré oči? Naozaj. Sú ako studničky, krásne modré. Až doteraz ich musel skrývať za hrubými sklami dioptrických okuliarov. "To je to, málokto si doteraz uvedomil, že ja mám aj oči," teší sa rys ostrovid, Bruno.

Dioptrické okuliare v štýlových rámoch akosi neodmysliteľne patrili k moderátorovi od prvej chvíle, ako prerazil v slovenskom šoubiznise. Výhodou bolo, že mu aj pristali a tak sa asi nikto nikdy nezamýšľal nad tým, ako by Bruno vyzeral bez nich. Moderátor samozrejme vlastnil aj sadu kontaktných šošoviek, no nosil ich iba zriedka. Aj on sám bol zvyknutý na to, že okuliare k jeho tvári patria. Až...

"Bol som na kontrole u svojho očného a on povedal, že som vhodný na operáciu," začína príbeh svojej premeny. Na rozdiel od iných, on neváhal ani chvíľku. Najradšej by krátky zákrok absolvoval hneď. Musel si však počkať necelých 24 hodín a až potom mohol odložiť okuliare do skrine.

"Nehovorím, že ich v rámci imidžu nebudem nosiť," sľubuje, "teraz sa pracuje na tom, aby dioptrické sklá nahradili číre. My vám ešte prezradíme, že Bruno sa nám pochválil, že teraz prepadol mánii nakupovania slnečných okuliarov. Konečne si ich totiž bude môcť užiť. Ak chcete poznať podrobnosti tejto premeny, pozrite si priložené video.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie