Oblačno
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Bruno Ciberej (35) si užíval v Indii. Pozrite sa...
Zdielať na
Showbiznis

Bruno Ciberej (35) si užíval v Indii. Pozrite sa...

Moderátor Bruno Ciberej si v poslednom období užíval sladké ničnerobenie a tak sa vydal na potulky svetom. Okrem jeho obľúbených módnych destinácií zavítal aj na opačný koniec sveta. Kam? To sa dozviete nižšie.

Nič luxusné, nič veľkolepé, nič drahé. Bruno sa rozhodol spoznať inú kultúru, na akú je zvyknutý. "Myslím si, že my na Slovensku si neuvedomujeme, že za tých posledných pár rokov, nech je to akokoľvek zložité, tak sa máme relatívne dosť dobre," konštatuje moderátor, ktorý na vlastne koži okúsil a na vlastné oči videl, ako sa žije v Indii.

Krajina, ktorá je známa svojou chudobou a diametrálne odlišným štýlom života ho lákala už dlho a tak si splnil svoj veľký cestovateľský sen. "Ja som strávil Silvestra s domácimi," pochválil sa Bruno. Divoká zábava, tance, hudba... toto všetko bruna uchvátilo. Ako správny Slovák si neodpustil ani štandardný prípitok.

"Zostal som verný východnému Slovensku, takže bol tam aj alkohol," popisuje svoje nažívanie v Indii moderátor. On sa totiž do Indie na detoxikačný pobyt rozhodne nevybral.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie