Zatiahnuté, dažďové prehánky
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Šikovný Bruno Ciberej (36) vlastnoručne vyrába darčeky
Zdielať na
Showbiznis

Šikovný Bruno Ciberej (36) vlastnoručne vyrába darčeky

Módny guru Bruno Ciberej sa na Vianoce poctivo pripravoval. Vianočné ozdoby zháňal niekoľko týždňov. Na drahý tovar v obchodoch sa však nespoliehal - vyrábal si vlastné ozdoby.

Bruno, tak ako mnohí, po absolvovaní vianočných večierkov a punčov nasadne do auta a vracia sa do rodného mesta za svojimi blízkymi. "V Trebišove sa všetci stretneme - mama, otec, sestra a ja. Vianoce trávime spolu," prezradil.

Takto prebiehajú Vianoce u Bruna, pozrite sa:

Ako jediný člen rodiny má každy rok na starosti zdobenie vianočného stromčeka a výzdobu stedrovečerného stola. A tak už mesiac pred sviatkami obiehal obchody a nakupoval rozmanité ozdoby. "Pripraviť, ozdobiť a nachystať všetko, aby na štedrovečerné menu bolo to, čo má byť. Ale hlavne, aby to vyzeralo dobre, takže kvety a ďalšie doplnky," vysvetľuje.

Občas si však vysníva výzdobu, aká ešte, alebo už v obchodoch nie je. A preto musí kreatívny aranžér improvizovať. "Keď nemajú to, čo potrebujem, začnem byť nervózny a hľadám a pátram, a keď už nič iní, tak kupujem spreje a niečo prestriekam na farbu, ktorú potrebujem," hovorí Bruno.

Náročný Bruno

Bruno je tvrdý oriešok. Aj pri kúpe darčekov pre neho sa vraj zapotí nejeden člen rodiny. "Ľutujem moju rodinu, lebo ja viem, ze pre mňa je náročné kupovať niektoré veci. Majú problém zladiť sa do môjho vkusu. Nie je to úplne jednoduché," priznáva.

Nádielka pod stromčekom je preto väčšinou chudobnejšia. "Radšej nechendochádza k trápnym momentom, či sa darček páči. Ja sa poteším, že som tam s rodinou," tvrdí.

Kradnú im stromčeky

Bruno s rodinou však počas slávnostnej večere majú občas poriadne rušno. Neprispôsobiví občania im totiž chodia vytínať živý plot, ktorý si vypestovali pod oknami. "Žijeme v časti mesta, kde je väčšia osada. Počas štedrej večere nám niekoľko stromov zmizlo buď s koreňmi, alebo boli zrezané," vysvetľuje.

Mierumilovní Ciberejovci si z toho tažkú hlavu nerobia. "Otec to zhodnotil tak, že aj iní chcú mať Vianoce," dodáva Bruno.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie