Jasno
21°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Miley Cyrus a Patrick Schwarzenegger sa rozišli. Môže za to nevera?
Zdielať na

Miley Cyrus a Patrick Schwarzenegger sa rozišli. Môže za to nevera?

Zdroj: profimedia

Škandalózna speváčka Miley Cyrus je opäť sama! Po piatich mesiacoch sa jej rozpadol vzťah so synom Arnolda Schwarzeneggera Patricom. Rodina mladého muža si vraj vydýchla, Miley ukončila vzťah kvôli nevere.

Americká speváčka a herečka Miley Cyrus a model Patrick Schwarzenegger už netvoria pár!Informáciu potvrdil nemenovaný zdroj pre americký týždenník People. "Nie je to len pauza, je po všetkom. Každý z nich sa vo svojom živote nachádza na inom mieste - on je na škole a ona sa zameriava na hudbu a kariéru," objasnil zdroj.

Prvýkrát sa svet dozvedel o tom, že Miley Cyrus tvorí pár so synom herca a bývalého kalifornského guvernéra Arnolda Schwarzeneggera v novembri. Dvojica sa vášnivo bozkávala na futbalovom štadióne v Los Angeles.

SITA

Vzťah mladých ľudí nabral vážnosť, keď sa navzájom predstavili svojim rodinám. Hoci bola Miley neraz s Patrickovými rodičmi na večeri, médiá špekulovali, že jeho mama, Maria Shriver, ktorá pochádza z klanu Kennedyovcov, nie je vzťahu naklonená.

Miley sa ako speváčka prezentuje nahotou a má viac ako pozitívny vzťah k ľahkým drogám. Práve to slávnej rodine s politickými ambíciami malo veľmi prekážať.

Vzťahu tiež neprospel fakt, že Patricka v marci odfotili, ako sa objíma a drží za ruku so svojou bývalou priateľkou. Patrick vyhlásil, že sú len kamaráti a Miley by nikdy neublížil. Speváčka hitu Wrecking Ball jeho tvrdenie podporila, no nakoniec im to aj tak dlho nevydržalo.

Miley Cyrus a Patrick Schwarzenegger na Moschino Party

Isifa

Pre ženu

Najčítanejšie