Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Miley Cyrus nepomohli ani odhalené prsia a rozkrok: Patrick ju podviedol!
Zdielať na

Miley Cyrus nepomohli ani odhalené prsia a rozkrok: Patrick ju podviedol!

Zdroj: Instagram/Miley Cyrus

Sexom posadnutú Miley Cyrus, ktorá sa obnažuje ako na bežiacom páse, podviedol jej priateľ Patrick Schwarzenegger. Po tom, čo svet obleteli fotografie zachytávajúce jeho neveru, Miley zverejnila nechutný obrázok s kamarátom.

Toto by nikto nečakal! Americkú herečku a speváčku, známu pre jej exhibicionizmus a obscénne správanie, údajne podviedol jej priateľ model Patrick Schwarzenegger.

Príťažlivý mladý muž, ktorý je synom slávneho herca Arnolda Schwarzeneggera, si užíval s inou na dovolenke v Mexiku. Fotografi zachytili Patricka, ako sa polonahý vášnivo objíma a drží za ruku s neznámym dievčaťom v bikinách.

Snímky sa ihneď stali senzáciou a viedli k jedinému možnému záveru: Patrick Miley, s ktorou randí od minulého roku, škaredo podviedol!

Miley Cyrus na oplátku zverejnila fotomontáž s kamarátom Cheyne Thomas

Instagram/Miley Cyrus

Patrick sa po zverejnení fotografií a následnej záplave nelichotivých vyjadrení na svoju osobu od fanúšikov Miley Cyrus rozhodol obhájiť. „Bože, je to jedna z mojich najlepších kamarátok... Nikdy by som nič neurobil proti svojej priateľke,“ napíslal na twitter.

Ešte pred Patrickovým odchodom do Mexika vzťach dvoch mladých ľudí prekvital, dokonca boli na večeri spolu s jeho mamou Mariou Shriver. Miley sa k škandálu priamo nevyjadrila, no na instagrame zverejnila fotomontáž so svojím najlepším kamarátom Cheyne Thomasom.

K snímke, na ktorej majú obaja falošné ochlpenie napísala: "Najdôležitejšia vec na svete je priateľstvo..." Viaceré médiá usúdili, že Miley naráža na Patricka a jeho kamarátku a chce naznačiť, že na svojho priateľa nežiarli.

Patrick Schwarzenegger a jeho údajná kamarátka

Reprofoto: TMZ

Najčítanejšie