Skoro jasno
18°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Už aj 15-ročná sestra Miley Cyrus šokuje: Nahá a rozrezaná na pitevnom stole!
Zdielať na

Už aj 15-ročná sestra Miley Cyrus šokuje: Nahá a rozrezaná na pitevnom stole!

Zdroj: Instagram/Noah Cyrus

Kontroverziu majú v rodine! Pätnásťročná sestra americkej speváčky Miley Cyrus sa snaží dostať do povedomia verejnosti a robí to podobne ako jej staršia sestra – škandalózne. Fotka, na pitevnom stole, je naozaj silná káva!

Pätnásťročná Noah Cyrus sa rozhodla kráčať v šľapajach svojej slávnej staršej sestry. Keďže nespieva, ani nie je herečkou, snaží sa upútať svojimi činmi. A tentoraz sa postarala o poriadny rozruch!

Noah pózuje na kontroverznom plagáte organizácie na ochranu zvierat PETA. Nová kampaň aktivistov má otvoriť celospoločenský dialóg o pitvaní zvierat na stredných a vysokých školách.

Noah Cyrus

PETA

„Každý rok je počas prírodovedných hodín na stredných a vysokých školách pitvaných viac ako 10 miliónov zvierat,“ uvádza vo svojom vyhlásení Peta. Organizácia vyzýva, aby sa študenti naučili o anatómii zvierat z virtuálnych pitiev a zachránili tak životy tisícov mačiek, žiab a malých prasiatok.

Hoci ide o peknú myšlienku, verejnosť pobúrilo, že na kontroverznom plagáte je neplnoletá Noah, nahá a zobrazená ako obeť pitvy. Čo si myslíte, vy?

Pre ženu

Najčítanejšie