Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Miley Cyrus prišla o päť zubov! Krvavý masaker si hrdo odfotila!
Zdielať na

Miley Cyrus prišla o päť zubov! Krvavý masaker si hrdo odfotila!

Zdroj: Instahram/Miley Cyrus

Odfotila si päť krvavých zubov! Speváčka Miley Cyrus sa so svojimi fanúšikmi rada delí aj o tie najintímnejšie chvíle. Mladá Američanka však vôbec neberie ohľad na to, že niektorí jedinci majú slabšie žalúdky.

Americká speváčka a herečka Miley Cyrus  sa (zatiaľ) s nikým škaredo nepobila. O päť zubov naraz prišla v stredu v ambulancii zubného lekára.  Ešte v pondelok sa Miley pochválila takmer sedemnástim miliónom fanúšikov na sociálnej sieti instagram s röntgenovým záberom svojho chrupu.

O dva dni neskôr zverejnila škandalózna Miley na instagrame oveľa chúlostivejšiu fotografiu, a to päť čerstvo vytrhnutých zubov položených vedľa seba. Na niektorých bolo vidieť ešte jasné stopy po krvi.

Speváčka tiež zverejnila niekoľko fotografií, na ktorých má bolestivý výraz a hygienické tampóny v ústach. Miley sa sťažovala na veľké bolesti a v komentároch k obrázkom prezradila, že sa o ňu stará jej mama.

Podľa internetového portálu TMZ si Miley dala vytiahnuť niekoľko zubov múdrosti a tiež zuby, ktoré označil jej zubár za prebytočné.

Instagram/Miley Cyrus

Najčítanejšie