Zatiahnuté
13°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Celebrity ako rozkošné deti: Spoznali by ste ich?
Zdielať na

Celebrity ako rozkošné deti: Spoznali by ste ich?

Zdroj: facebook/Vin Diesel

Boli to malí rozkošní nezbedníci a hlavne nikto, ani ich vlastní rodičia, nemohli tušiť, že ich raz bude poznať celý svet. Pozrite sa, ako vyzerali známi herci a speváci ako deti.

Spoznali by ste ich? Niektorým známym celebritám črty tváre zostali rovnaké, iné sa vekom celkom zmenili. Napríklad herec Vin Diesel sa na svojej fotke z detstva na seba veľmi ponáša. Hrdinu známych akčných filmov Rýchlo a zbesilo však poznáme ako herca s vyholenou hlavou, no ako malý chlapec nosil hustú kučeravú hrivu.

Cara Delevingne

TMZ, profimedia

Kto by povedal, že z tohto blonďavého dievčatka vyrastie jedna z najžiadanejších a najslávnejších modeliek súčasnosti? Cara mala v živote šťastie, narodila sa do veľmi zámožnej britskej aristokratickej rodiny a do vienka dostala aj výraznú krásu.

Miley Cyrus

TMZ, profimedia

A také to bolo rozkošné a milé dieťa! Herečka a speváčka Miley Cyrus sa do zradných vôd šoubiznisu dostala ešte ako dieťa, a to vďaka jej slávnemu otcovi spevákovi  Billy Ray Cyrusovi. Ako rozkošná Hannah Montana získala celosvetovú slávu, no, aby sa vymanila zo škatuľky detskej hviezdy, zvolila škandalózny imidž.

Pozrite si v priloženej galérii ďalšie známe tváre v detstve:

Najčítanejšie