Polojasno
20°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Toto má byť ospravedlnenie? Rihanna sa vyjadrila k videu, na ktorom šnupe kokaín
Zdielať na

Toto má byť ospravedlnenie? Rihanna sa vyjadrila k videu, na ktorom šnupe kokaín

Na verejnosť sa dostalo video z Rihanninho divokého večierka a vyzerá to tak, že barbadoská kráska je na ňom zachytená, ako šnupe kokaín. K videu, ktoré zaplavilo internet a spôsobilo kontroverziu sa Rihanna konečne vyjadrila.

Obrovský škandál! Speváčka Rihanna čelí kritike verejnosti i fanúšikov, ktorí uverili, že na videu zo súkromnej párty šnupe kokaín. Médiá rozpitvávajú spomínané video, ktoré sa zrejme nikdy nemalo dostať na verejnosť.

Podľa nich slávna speváčka pravdepodobne drží v ruke pomôcku na šnupanie nelegálneho bieleho prášku a na konci videa si drží nos.

Rihanna sa k celej kauze vyjadrila prostredníctvom komentáru na sociálnej sieti instagram."Každý hlupák vidí, že je to joint, ktorý miešam s cigaretou. Kto dopekla šnupe tabak? Keď si niekto stlačí nos neznamená to, že koksuje," napísala zjavne nahnevaná speváčka, ktorá v komentári použila veľa vulgárnych slov.

Rihannino vyjadrenie je teda jasné, aj keď kontroverzné: nie je to koks, ale marihuana. Zostáva už len na jej priaznivcoch, aby tomuto tvrdeniu uverili.

Isifa

Pre ženu

Najčítanejšie