Oblačno
25°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Nový trend: Obuli by ste si chlpaté lodičky? Tieto celebrity áno!
Zdielať na

Nový trend: Obuli by ste si chlpaté lodičky? Tieto celebrity áno!

Zdroj: Isifa

Máme tu ďalší módny výstrelok, ktorý naberá na popularite. Módne ikony Kim Kardashian i Rihanna hrdo nosia chlpaté topánky z pravej kožušiny. Buď sa do nich zamilujete alebo naopak!

Doteraz sa využitie pravej kožušiny v módnom priemysle každému najčastejšie spájalo s luxusnými kožuchmi, poprípade ruským nákupným maniačkam by kožušina mohla evokovať stále obľúbené baranice.

Nosiť však kožušinu ako chlpatú ozdobu topánok či ako módnu a netradičnú "výstelku" ihličiek, je však nápad, s ktorým čoraz častejšie prichádzajú módni návrhári.

Ako prvá prišla s ihličkami vystlatými králičou kožušinou Kim Kardashian, ktorá ich pred pár mesiacmi predviedla počas romantickej večere s jej manželom rapperom Kanye Westom. Topánky zhotovil módny dom Celine ešte v roku 2010 a v tom čase mali závratnú cenu 6 600 dolárov.

Us Weekly

Najnovšie si "chlpaté" topánky obula Rihanna, ktorá sa nimi pochválila aj na instagrame. Hoci topánky od Simone Rocha mohli z diaľky pôsobiť ako domáce papuče (a možno aj zblízka) ich cena je 560 dolárov.

Názory módnych maniačok na kožušinové topánky sa veľmi líšia. Niektorým sa odvážny kus obuvi páči, iným nevyhovuje ich nepraktickosť a malá odolnosť voči prostrediu. Luxusná kožušina, ktorou pri chôdzi "zametáte" chodník sa veľmi rýchlo zašpiní a zničí.

Iným ženám, ktoré myslia na oskalpované zvieratá, sa nepáči už samotný fakt, že sú topánky z pravej kožušiny.

560
560
Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie