Jasno
13°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Johnny Perfecto: Zarábal som si umývaním záchodov
Zdielať na
Showbiznis

Johnny Perfecto: Zarábal som si umývaním záchodov

Ján Mečoch alias Johnny Perfecto sa do povedomia širokej verejnosti dostal účinkovaní v šou Miliónový tanec. Málokto ale vie, ako tanečník začínal a že to vôbec nemal ľahké.

Začiatky Jána Mečocha vôbec neboli ružové! Do rúk musel chytiť mokrú handru a vedro, aby poumýval špinavé toalety v ďalekom Anglicku. Veď z niečoho žiť musel.

"Som umýval záchody, rozdával lístky. V roku 2004 som tam vo februári išiel bez zimnej bundy. Všetky veci som predal, aby som mal na letenku do Londýna. Chcel som tam začať nový život. Polroka som spával na zemi, na koberci. Za dva centy som pil polievku," rozpráva tanečník.

Jeho život sa ale zmenil, keď ho kamaráti na Slovensku prihlásili do tanečnej šou Miliónový tanec. Z neznámeho človeka sa razom stala hviezda.

"V tej dobe som žil ešte taký ten egotripping, z čoho pochádzala aj tá moja póza a afekt," dodáva.

Peniaze a drogy

"Celé ma to ovládlo. Na druhej strane, keď si uvedomím, že v roku 2005 som umýval záchody, ale v tom istom roku som si kúpil hneď šporťák, byť za milión korún cash, podpísal som kontrakt so športovou značkou, mal som svoju značku vína. Vzápätí som bol v New Yorku na Broadwayi," rozpráva.

Z večera do rána sa z biedy dostal na samý vrchol. Nie každý by to zvládol. Ale v kolotoči showbiznisu a peňazí prišli na rad i drogy.

"Áno, prežil som všetko, všetko som vyskúšal a na základe toho som si vedomý a viem, že to nie je správna cesta," priznáva tanečník.

Nový človek

Z Johnnyho sa stal iný človek. Z nafúkaného občas i arogantného mladíka sa stal tanečník, ktorý pozná i pokoru.

"Mám 37 rokov, snažím sa zdravo stravovať, cvičiť, meditovať, behať, stále som s mládežou," rozpráva.

Na otázku, kto ho v živote najviac sklamal a najviac mu pomohol, má veľmi strohú odpoveď. "Myslím, že som to ja," uzatvára.

Johnny Perfecto to na ružách ustlané nemal, pozrite si reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie