Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Tanec snov: Po vypadnutí Kulyho a Lucie plakala celá sála
Zdielať na
Showbiznis

Tanec snov: Po vypadnutí Kulyho a Lucie plakala celá sála

Šou Tanec snov je plná emócií. Po nedeľňajšom vyhlásení výsledkov sa rozplakala celá sála. V súťaži skončil pár, ktorý si získal divákov neuveriteľne pozitívnou energiou. Hoci vypadli, úsmev im z tváre nezmizol.

Zo šou vypadli Lucia Wijacká a Mário Kuly Kollár. "Boli sme prekvapení, že sme to dotiahli tak ďaleko v rámci našich možností," hovorí Lucia.

Do tanca dali obaja maximum. Po vyhlásení výsledkov ich ale prepadol smútok. "Už sme sa dostávali do rytmov, do tých tancov a museli sme skončiť," dodáva Lucia.

Na druhej strane sa tanečníčke uľavilo. "Mám konečne viac času na svoje deti. Veľmi mi už totiž chýbali," ozrejmuje.

O kolo-dve ďalej

Kulyho vyradenie tiež zamrzelo. No aspoň mu zostane viac času na kapelu. "Pracujeme na novom albume. U chalanov sa jedno oko usmievalo a druhé plakalo," vysvetľuje frontman kapely Desmod.

Vzápätí ale Kuly priznáva, že mu členovia priali, aby sa posunul ďalej. "Možno o jedno, dve kolá," dodáva spevák.

Lucii držali prsty aj jej dvojičky. "Vnímali ma, hoci cez obrazovku. Nevedeli síce, že ide o súťaž, ale páčila sa im hudba a tanec," hovorí vypadnutá súťažiaca.

Tanečný medveď

O Kulym sa hovorí, že je tanečný medveď. Ako ho vnímala Lucia? "Ja ako netanečník som tajne dúfala v samotných začiatkoch súťaže, že dostanem partnera tanečníka-profesionála. Následne ako prekvapenie prišiel Kuly a zo mňa spadol veľký kameň, pretože ho mám veľmi rada ako človeka, ako osobnosť. Navyše pôsobí veľmi pozitívne," ospevuje speváka mamička.

Obaja priznávajú, že tanec im dal zabrať. Mali ale vynikajúcich trénerov, Tomáša a Ivana Surovcových, ktorí im veľmi pomohli.

Kuly a Lucia vypadli, pozrite si, ako sa na svoje účinkovanie v súťaži pozerajú s odstupom času:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie