Polojasno
24°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Podarená rodinka! Skrachovaná hviezda seriálu O.C. žaluje vlastnú matku!
Zdielať na

Podarená rodinka! Skrachovaná hviezda seriálu O.C. žaluje vlastnú matku!

Zdroj: profimedia

Tínedžerská hviezda Mischa Barton, ktorá sa preslávila v seriáli O.C. California, sa už roky snaží dostať späť na výslnie. Miesto zaujímavých hereckých úloh však púta pozornosť škandálmi. Najnovšie sa rozhodla súdiť s vlastnou mamou!

V rodine Bartonovcov panujú naozaj zvláštne vzťahy! Mischa Barton, hviezda seriálu O.C. California (2003 - 2007), podala žalobu na matku, ktorá ju ako jej manažérka, údajne okráda už od začiatku kariéry. Dvadsaťdeväťročná herečka obvinila matku Nualu Barton z viacerých vážnych prečinov.

Mischa tvrdí, že jej Nuala ukradla peniaze, aby si kúpila dom v kalifornskom Beverly Hills za 7,8 milióna dolárov. Mala tiež klamať o výške honorára za film The Hoarder (2015), pričom si časť peňazí neoprávnene nechala.

Nuala Barton ďalej údajne pod dcériným menom otvorila butik v Londýne a založila módnu značku zameranú na kabelky, pričom herečke nedáva z týchto obchodných aktivít žiadne peniaze.

Mischa Barton

profimedia

"Nuala už od začiatku využíva dcéru na peniaze, ktoré ťažko zarobila. Tvári sa pritom ako jej manažérka, no na to nemá žiadne skúsenosti ani vzdelanie," uviedol herečkin právny zástupca Alex Weingarten.

Mischa Barton dostávala počas účinkovania v seriáli O.C. California kráľovské honoráre, no momentálne má finančné problémy. Jej kariéru negatívne poznačila závislosť na drogách a alkohole. Herečka v roku 2010 vyhlásila, že s pitím nadobro skoncovala, no už dlho nezískala žiadnu významnú rolu.

Pre ženu

Najčítanejšie