Zatiahnuté
15°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Vin Diesel pomenoval dcérku po Paulovi Walkerovi, vymyslel to šikovne!
Zdielať na

Vin Diesel pomenoval dcérku po Paulovi Walkerovi, vymyslel to šikovne!

Zdroj: Isifa

Kamarátstvo až za hrob! Ani rok po tragickej smrti herca Paula Walkera na neho jeden z jeho najlepších priateľov nezabúda. Herec Vin Diesel po ňom nazval svoje tretie dieťa!

Málokedy sa vidí medzi celebritami skutočné a úprimné priateľstvo, no v prípade hereckých kolegov Paula Walkera a Vina Diesela tomu bolo tak. Spriatelili sa počas nakrúcania série filmov Rýchlo a zbesilo, no ich kamarátstvo násilne pretrhla Paulova tragická autonehoda.

Vin Diesel a jeho priateľka Paloma Jimenez sa rozhodli dať svojej čerstvo narodenej dcére meno Pauline práve po ich zosnulom kamarátovi Paulovi Walkerovi. Vin Diesel to prezradil v televíznom programe Today.

Facebookm/Vin Diesel

"Paul tam bol s nami, keď sa Pauline narodila. Myslel som naňho, keď som prestrihával pupočnú šnúru. Jednoducho som vedel, že je tam s nami a mal som pocit, že pomenovať dcéru po ňom je spôsob, ako uchovať jeho pamiatku v našej rodine a tiež pre celý svet," povedal Diesel.

Herec má s modelkou Palomou Jimenez tri deti. V roku 2008 sa mi narodila dcéra Hania Riley a o dva roky neskôr syn Vincent Sinclair.

Pre ženu

Najčítanejšie