Polojasno
20°
Bratislava
Kolabs a George Clooney? V seriáli bude aj sexsymbol
Zdielať na

Kolabs a George Clooney? V seriáli bude aj sexsymbol

Herci a štáb pri natáčaní nového televízneho sitcomu Kolabs nešetria humorom a vtipnými poznámkami. Preto sa častokrát viac smejú, ako pracujú a niektoré scény natáčajú donekonečna. Jeden z hercov sa chce zase podobať na známy sexsymbol Georga Cloonyho.

Neposlušné vajíčko

Stáva sa i to, že niektoré "triky" hercom počas nakrúcania proste nevyjdú.

Naposledy sa Michaele Čobejovej nepodarilo rozbiť vajíčko. Pomáhať jej musel celý štáb.

"Naťukávali mi ho, potom som zas pre zmenu mala to vajíčko v zlej výške, v ďalšom opakovaní mi došli tričká a museli sme čakať, kým sa operú," prezrádza herečka.

Znechutene sa natáčania zúčastnil aj Ady Hajdu. Ženu mu nasadila parohy a on stále čaká, kedy sa dočká tej ďalšej - vytúženej.

"Som aj trošku nahnevaný, lebo čakám, kedy mi nejakú dajú. Zatiaľ mám iba mamičku, ktorá má týra," ponosuje sa herec.

V prípade tohto sitcomu platí, že za všetkým hľadaj ženu. Autorkou je partnerka Petra Batthyányho Dagmar. Na nakrúcania ale nechodí.

"Peťo by mal trému. A ja sa strašne bojím," prezrádza Dagmar.

Slovenský Clooney

V sitcome účinkuje i herec Roman Pomajbo. Tomu dali prezývku Clooney. "Rád by som sa podobal na Georga, ešte radšej by som vyzeral ako on v jeho veku," priznáva herec.

Slovenský Clooney prebral od amerického proťajšku jednu črtu. Keď si užíval dovolenku v Austrálii, celý štáb sa Pomajbovi prispôsobil a nakrúcanie ustúpilo na druhú koľaj.

Nakrúcanie sitcomu Kolabs je plné vtipných príhod a zážitkov:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie