Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Herec Batthyány (47) nosí ženské oblečenie
Zdielať na
Showbiznis

Herec Batthyány (47) nosí ženské oblečenie

Herec Peter Batthyány má pestrí šatník. Okrem nohavíc si obliekal aj sukne! Avšak má samozrejme svoje hranice. Nechce totiž ukázať každému svoje dokonalé telo!

Havajské košele, šaty, policajná uniforma. Herec Peter Batthyány svoje kostýmy striedal, doslova ako ponožky. "Musím premýšľať. Hral som toľko rôznych postáv, že už ani poriadne neviem, čo všetko som mal oblečené," hovorí zaskočený Peťo, ktorý keď je na pľaci, tak si nevyberá a oblečie si to, čo treba. "V civile nosím svoje a v práci to, čo napíšu scenáristi. Ak je to potrebné, tak kľudne aj plavky," priznáva slovenský herec.

Ale úplne hore, alebo dole bez by po scéne asi nepobehoval. Peter sa nám priznal, že je hanblivý. "Samozrejme, že som hanblivý. Nebudem predsa každému ukazovať svoje dokonalé telo," dodal s úsmevom herec, ktorý hrá v známom seriáli Profesionáli.

Svoje dokonalé telo preto v každom ročnom období oblieka do toho, čo má najradšej. Či to bude viac odhaľujúce, alebo viac zahaľujúce, Peter sa vie prispôsobiť. Ale, ak aby sa napríklad Profesionáli mali nakrúcať na nudapláži? "Samozrejme, že nie. Ja som ostro sledovaný vlak, ja si to nemôžem dovoliť. Ľudia ma sledujú aj keď idem do potravín. Neviem si predstaviť, že by ma muži a ženy prehodnocovali. Napríklad akú mam chlpatú hruď, či málo alebo veľa," hovorí predstaviteľ Banána zo seriálu Mafstory.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie