Zatiahnuté
15°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Peter Batthyány (47): Muži sú upotení a smrdia
Zdielať na
Hudba

Peter Batthyány (47): Muži sú upotení a smrdia

Aby muž radil ženám, prečo a ako narábať s chlapmi, alebo na čo si dávať pozor, to sa tak často nestáva. Herec Peter Batthyány to urobil. Samozrejme s humorom a šarmom jemu vlastným.

Muž a žena sú fajn, keď sú každý zvlášť. Keď sú spolu, nemusí to byť hneď katastofa, ale stáva sa to aj v lepších rodinách. Peter Batthyány radí, že muži by sa mali  vyvarovať extrémistickým typom žien. "Muži by sa mali lepšie orientovať, aby sa potom nestávali v ich živote katastrofické scenáre," dohovára mužov Peťo.

Ďalší postup je vzájomné spoznávanie. "Treba spoznať všetky extrémistické typy žien, lebo ich je niekoľko typov. Keď ich budú muži poznať, majú veľkú šancu, že si nájdu menej extrémistickú ženu," dodáva známy slovensky herec, ktorý je známy zo seriálov Mafstory a Professionáli.

Potom by už muži mali vedieť, ktorá je tá pravá. My ženy to v hľadaní toho pravého máme ťažšie. "Muži sa delia do rôznych čeľadí. Hlavne ženy by si to malo naštudovať," dodáva Peter.

No tak sa zdá, že je to horšie ako poznať hmyz. "Do čeľadí patria ťuťmáci, trulo, hulvát. Ale sú aj ideály." No a práve tie ideály by ženy stretávali najradšej. Ak chcete vedieť, kde sú, Peter vám poradí. "Sú v knihách a na obrazovkách."

Teraz Peter zrejme mnohé po ideálnom mužovi túžiace ženy sklamal. Realita je ale realita. "Ženy, všetko je inak. Keď večer dočítate knihu od autorky romantických románov a potom si ľahnete do postele uvidíte niečo neuveriteľné. Niečo upotené a smradľavé. A to je váš muž," zavtipkoval Peťo.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:20!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie