Jasno
22°
Bratislava
Ľuboslav, Ľuboslava
20.9.2024
Novinári vyhrabali dokumenty z rozvodu Bohdalovej s Brzobohatým
Zdielať na

Novinári vyhrabali dokumenty z rozvodu Bohdalovej s Brzobohatým

Zdroj: archív ahaonline.cz

Radoslav Brzobohatý (†79) a Jiřina Bohdalová (83) uzavreli sobáš 6. júna 1970. Slávny herecký pár k sebe našiel cestu po pomerne dlhom vzájomnom oťukávaní sa, ktoré ale bohužiaľ nezaistilo ich zväzku dlhodobé trvanie. O necelých 12 rokov neskôr už totiž stáli pred rozvodovým súdom.

Hoci rozvod nie je nič pekné, obaja herci sa na jednej veci dokázali dohovoriť, píše ahaonline.cz. Povedali si, že o svojom vzťahu, problémoch a rozchode nebudú s nikým hovoriť. A obaja to dodržali, keď na novinárske otázky opakovane odpovedali takto: “Dohovorili sme sa, že o sebe nebudeme hovoriť.“

Po zhruba 33 rokoch sa však podarilo poodhaliť tajomstvo ich rozvodu. Reportéri Sedmičky sa totiž dostali k rozvodovým dokumentom známej dvojice.

 

Tie hovoria o tom, ako si Radek s Jiřinou rozdelili majetok a dokladajú, že Brzobohatý ako gavalier svojej manželke prenechal väčšiu časť majetku, ako potvrdzuje veľmi stručný zápis zo dňa 21. mája 1982.

Ten potvrdzuje, že Jiřina Bohdalová prebrala do svojho vlastníctva rodinný domček s parcelou v Hostivaři a tiež osobný automobil Fiat 127.

 

Brzobohatému pripadol rodinný domček s pozemkom v obci Kořenov. Herec mal tiež vypratať vilu v Hostivaři zhruba do troch týždňov od rozvodu.

Súvisiace články

Najčítanejšie