Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Tanec snov opustili Latiňák a Natália. Pomáhať budú aj po vypadnutí
Zdielať na

Tanec snov opustili Latiňák a Natália. Pomáhať budú aj po vypadnutí

So súťažou Tanec snov sa rozlúčil prvý pár. Natália Kubíčková a herec Lukáš Latiňák síce vypadli, za svoj sľub ale budú bojovať i naďalej.

Po verdikte boli pochopiteľne nešťastní, chceli sa predsa dostať čo najďalej. "Pocity boli smutné," priznáva Natália. Jej snu ale súťaž Tanec snov výrazne pomohla. "Prišlo nám asi 2700 správ, peniaze teda sú, ale mrzí ma, že sme to nedotiahli ďalej," hovorí.

Natália tancovala za detský domov. "Bola som tam ako ročná, kým si ma adoptovali. Sú tam aj zdravé, ale i hendikepované deti, ktoré potrebujú ihrisko a špeciálne priestory," vysvetľuje tmavovláska.

Mladá slečna zároveň verí, že vďaka zarobeným peniažkom sa im predsa podarí ihrisko postaviť. 

Latino Latiňák

Z vypadnutia je sklamaný aj Lukáš. "Jediní sme bojovali za kolektívny sen. To sa podľa mňa odzrkadlilo aj v hlasovaní, keďže sme nemali jedného hrdinu," myslí si herec. Aj on je ale rád, že sa im podarí splniť aspoň časť sna.

Tanec snov tak prišiel o jeden sympatický párik stále sa zlepšujúcich tanečníkov. "Lukáš je na tom dobre, bola som s ním veľmi spokojná," vychválila Natália svojho tanečného partnera. Či sa bude Lukáš zlepšovať i naďalej je otázne. " Mal by som sa trochu priblížiť môjmu menu Latiňák s tým latinom," dodal so smiechom.

Pozrite si rozhovor s Lukášom a Natáliou:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie