Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Kmotríková a Mórová prehovorili: Pravda o našom vzťahu
Zdielať na

Kmotríková a Mórová prehovorili: Pravda o našom vzťahu

Nenávisť nevraživosť, závisť a tvrdý konkurenčný boj. Toto všetko sa vraj deje medzi hviezdami šou Tanec snov Dianou Mórovou a Adrianou Kmotríkovou. Je to ale naozaj pravda?

Dve krásne a úspešné ženy si vraj nerozumjú. Adriana i Diana to ale popierajú. "Píše sa o tom preto, aby sa malo o čom písať. Vždy si to dovolia na ženy, ktoré nemajú partnerov," vysvetľuje Diana.

Pred deviatimi rokmi boli obe súčasťou projektu Hviezdy na ľade, v ktorom mali byť údajne najväčšími rivalkami. Opak je pravdou.

"Vtedy sme rovnako súťažili vo Hviezdach, ako teraz súťažíme v Tanci a celý čas sa tam spolu kamarátsky smejeme. Potom sa niekde dočítam, že sa nenávidíme. Veď to je smiešne. Netreba veriť všetkému, čo sa píše v bulvári," hovorí Adriana.

Je to o inom

Aďa a Didi sú rozčarované z takéhoto prístupu a ohovárania v médiach najmä preto, že potom uniká podstata toho, prečo to obe robia. "Toto nie je o tom, že kto najlepšie tancuje. Táto súťaž je úplne o niečom inom - je to príbeh, ktorý má zaujať a ja vždy urobím maximum v ten večer," hovorí Diana.

"Všimla som si, že sme boli ako kolektív - jedna trieda, všetci veselí kamarátski, takže žiadna rivalita ani nevraživosť tam nie je. Myslím si, že ani nebude," dodala Aďa.

Pozrite si rozhovor:

Súvisiace články

Najčítanejšie