Oblačno
17°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Po odchode Lejly odkazujú deti Kocábovi: Vráť sa k mame
Zdielať na

Po odchode Lejly odkazujú deti Kocábovi: Vráť sa k mame

Zdroj: blesk.cz

Od odchodu Lejly so synom Davidom sa cíti strašne sám. Deti Michaela Kocába ponúkajú otcovi riešenie. Daj sa dohromady s mamou, radia mu.

Kocábove deti Natálie (30), Jessika (28) a Miki (16), ktoré má z manželstva s Američankou Marshou (60) sú za jedno: “Otec by sa mal vrátiť k mame!“

Lejla Abbasová s malým Davidom opustila Kocába po päťročnom vzťahu už vlani pred vianočnými sviatkami. Muzikant trpí. “Som veľmi smutný,“ priznal Blesku.

Možno by som dokázal zlepiť znova vzťah s exmanželkou Marshou. Podporu svojich potomkov ma zaručenú. Podľa informácií Blesku usporiadali Natálie, Jessika a Miki tajné hlasovanie. Výsledok bol jednomyseľný: Otec patrí k mame.

Nie je to myšlienka beznádejná, veď Marsha už predsa prekonala jednu manželovu aféru, keď ho očarila speváčka Zlata Emily Kinská (39).

blesk.cz

“Naučila som sa tie nevery odpúšťať. Brala som rodinu ako základňu, kam sa má vracať,“ tvrdila pred štyrmi rokmi Marsha. Odišla späť do rodnej Severnej Karolíny a zasa sa vrátila. Cíti, že má domov v Amerike i Česku. V súčasnej dobe vyučuje v Prahe pilates.

blesk.cz

Ako sa Marsha dozvedela o nevere s Lejlou? Kocáb si raz požičal auto od svojej ženy. “Keď mi ho vrátil, našla som v ňom mobil. Myslela som si, že patrí nejakému kamarátovi našich detí, ale Natália zistila, že je Lejly,“ povedala Marsha Kocábová v jednom rozhovore v roku 2010.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie