Jasno
23°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Štaidl odmieta sláviť sedemdesiatku: Nepozval dokonca ani Gotta
Zdielať na

Štaidl odmieta sláviť sedemdesiatku: Nepozval dokonca ani Gotta

Zdroj: ahaonline.cz

Dnes má sedemdesiat jedna z najvýznamnejších postáv českého šoubiznisu. Ladislav Štaidl ale žiadnu mega oslavu jubilea, ako v minulosti nechystá.

Ani Karel Gott (75), ktorého Štaidl roky so svojim orchestrom sprevádzal, nenašiel v schránke obálku s pozvánkou.

“Tak som Láďovi zavolal a spýtal sa ho, ako to s narodeninami bude. Spýtal som sa ho, či sa pozvánka náhodou cestou nestratila...,“ zveril sa Blesku Slávik.

Poprial kamarátovi už s predstihom vo svojej rozhlasovej relácii Späť si dám tento film. “Celú hodinu som mu gratuloval, púšťal jeho pesničky a vychvaľoval jeho kvaity. Teraz som sa tešil, že spolu na pohárikom dobrého vínka zaspomíname na naše najkrásnejšie roky,“ popísal Gott.

Oslávenec Karlovi vysvetlil, že sa toho v živote už naslávil dosť a prišiel k záveru, že vo veľkej spoločnosti si ľudia neporozprávajú tak, ako keď sa ich zíde iba hŕstka.

“Preto sa radšej zíde s najbližšími kamarátmi zíde individuálne. Vlastne s ním súhlasím. Aspoň na seba budeme mať čas,“ konštatuje Karel s pochopením.

Tri možné dôvody

Keď Ladislav Štaidl hovorí, že na veľké slávenie nie je práve vhodná atmosféra, čo tým myslí? Dôvod, prečo neusporiadať narodeninovú párty, môže byť viac...

Smrť

Stále neubehol ani rok od smrti Ivety Bartošovej (†48), matky jeho syna Artura (18)

Čo mu prajú celebrity? “Láďovi prajem len to všetko najlepšie, ako inak,“ Karel Gott (75) spevák

ahaonline.cz

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie