Polojasno
20°
Bratislava
Servác
13.5.2024
Basiková spomína na prvý sex: Začala neskoro?
Zdielať na

Basiková spomína na prvý sex: Začala neskoro?

Zdroj: ahaonline.cz

Speváčka Bára Basiková (52) má už síce svojich päť krížikov, ale o sexe sa rada a bez hanby porozpráva i s cudzími ľuďmi. Ako v prípade výnimočného komorného vystúpenia, kedy po koncerte ochotne odpovedala na otázky svojich fanúšikov. A dostalo sa aj na intímne otázky.

Síce s aktívnou speváckou kariérou Bára takpovediac sekla, rovnako jej to nedá a rada si zaspieva. Pri jednej takejto príležitosti sa rozhodla odpovedať fanúšikom aj na najdotieravejšie otázky, kedy prišiel na pretras jej prvý pohlavný styk. A ak si myslíte, že bola v mladosti Bára nejaká radodajka, tak to ste pekne vedľa. Kedy prvýkrát do detailu spoznala, čím sa líši muž od ženy?

“Bolo to pomerne už neskoro. Bolo mi sedemnásť. No, tak dnes sa to stáva už omnoho skôr, napríklad v štrnástich. Fakt to bola moja prvá láska. Bol to chlapec, ktorý sa volal Marek a milovala som ho veľmi veľa. Chodili sme spolu šesť rokov. Dnes sa už nevídame, ale ja sa stále priatelím s jeho rodičmi, pretože vtedy nahradili mojich rodičov a mám ich strašne rada. Zostali mi a veľmi si to cením,“ hovorí Basiková na webe Sedmičky.

ahaonline.cz

Súvisiace články

Najčítanejšie