Jasno
11°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Zverstvo! Bobby Brown nakrúca reality show o svojej dcére, ktorá je v kóme
Zdielať na

Zverstvo! Bobby Brown nakrúca reality show o svojej dcére, ktorá je v kóme

Zdroj: Instagram/Bobbi Kristina

Nemajú už žiadne morálne zábrany? Spevák Bobby Brown, otec Bobbi Kristiny, ktorá je už viac ako mesiac v kóme, sa spolu s rodinou rozhodol natočiť reality show o jej nešťastí.

Toto nemá obdoby! Na nešťastí Bobbi Kristiny chce zarobiť jej vlastná rodina! Klan Brownovcov sa rozhodol pre veľmi kontroverzný krok. O tragédii natočia reality show!

Fanúšikovia nebohej speváckej legendy Whitney Houston, ktorá je matkou Bobbi Kristiny, sú zdesení a nahnevaní. Takýto amorálny krok by od jej blízkych nikto nečakal.

Bobbi Kristinu našiel pred viac ako mesiacom vo vani ich spoločného domu jej partner Nick Gordon, ktorý jej poskytol prvú pomoc a zavolal záchranku. Odvtedy je mladá žena v kóme v nemocnici v Atlante a jej rodinní príslušníci pricestovali za ňou.

Bobbi Kristina

Isifa

Teraz je však jasné, že presun početnej rodiny do Atlanty nebol celkom nezištný. Okrem modlidieb za život jedinej dcéry Whitney Houston, jej strýkovia a tety mali ešte jeden dôvod, prečo sa zhromaždiť.

A to práve kvôli nakrúcaní spomínanej show, v ktorej budú rozoberať zdravotný stav Bobbi Kristiny a vyrovnávanie sa so situáciou. Spevák Bobby Brown sa vraj nakrúcania nezúčastní, no ako otec im m dal povolenie.

Najčítanejšie