Zatiahnuté
20°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Dcéra Whitney Houston volala o pomoc po celý čas: Hazardovala so životom!
Zdielať na

Dcéra Whitney Houston volala o pomoc po celý čas: Hazardovala so životom!

Zdroj: Isifa

Zatiaľ čo Bobbi Kristina leží v kóme, na svetlo sa dostáva čoraz viac znepokojivých informácií zo života mladej ženy. Dcéra Whitney Houston sa už dlho pohybovala na tenkom ľade. Jej najbližší mohli tragédii zabrániť.

Bobbi Kristina je stále v nemocnici v Atlante. Kým médiá prinášajú správy o tom, že mladú ženu udržujú pri živote len prístroje a je na pokraji smrti, jej rodina podobné tvrdenia dementuje. Hoci lekári vyhlásili, že jej už nijako nedokážu pomôcť, jej najbližší veria v zázrak.

Najnovšie jej teta Leolah Brown dokonca novinárom prezradila, že stav Bobbi Kristiny sa zlepšuje: "Stále je na prístrojoch, ale otvorila oči. A urobila viac vecí, ktoré sú jasným znakom toho, že si počína dobre," vyhlásila Leolah.

Pravdou však zostáva, že aj keby sa stal zázrak a Kristina by sa z kómy prebrala, je možné, že by bola ochrnutá či mala trvale poškodený mozog.

Po tom, ako Bobbi Kristinu našiel v bezvedomí vo vani jej partner Nick Gordon a bola prevezená do nemocnice, lekári našli na jej tele podozrivé stopy po násilí. Polícia preto začala vyšetrovať jej partnera, s ktorým mala vraj búrlivý vzťah a bitky boli na dennom poriadku.

Milenci sa údajne pohádali len pár hodín pred incidentom vo vani a Nicka vyšetrujú aj kvôli údajnému mareniu dôkazov.

V ich spoločnom dome našli vyšetrovatelia tiež drogy, s ktorými Kristina mala problémy aj v minulosti. Polícia tiež potvrdila, že Bobbi štyri dni pred upadnutím do kómy spôsobila vážnu autonehodu, hoci vraj vina nebola na jej strane.

Drogy či nezvládateľné správanie mali byť pre jej rodinu jasným varovaním, že potrebuje pomoc. Už v roku 2013 k nej museli volať záchranku, keď ju našli v bezvedomí.

Bobbi Kristina Brown

IsifaBobbi Kristiny Brown

Pre ženu

Najčítanejšie