Jasno
22°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Holá hlava i rozkrok! Kyprá modelka Amber Rose šokovala na móle!
Zdielať na

Holá hlava i rozkrok! Kyprá modelka Amber Rose šokovala na móle!

Zdroj: Instagram/Amber Rose

Amber Rose sa ukázala na prehliadkovom móle dole bez a prítomní diváci mali o spestrenie módnej šou postarané! Okrem toho, že modelka nemala nohavičky, predviedla aj kilá navyše a celulitídu!

Azda najznámejšia holohlavá americká modelka Amber Rose rozhodne nie je žiadna hanblivka! Rada ukazuje svoje plné poprsie i mohutné pozadie, ktorým konkuruje i známej televíznej hviezde Kim Kardashian. Tentoraz vyšla na prehliadkové mólo bez spodnej bielizne!

Bývalá priateľka Kanyeho Westa počas Týždňa módy v New Yorku spôsobila poriadny rozruch. Na módnej prehliadke Laurel DeWitt predvádzala veľmi odvážny trblietavý outfit a desiatkam divákom neuniklo, že pod šatami nemá oblečené nohavičky.

Reprofoto: Too Fab

Exhibicionistka Amber bola vždy známa svojimi krivkami a rozhodne nepatrila k vyciveným "vešiakom na prádlo". Jej úzky driek a široké boky sa stali jej poznávacím znamením.

Avšak na prehliadke Laurel DeWitt sa objavila Amber o niekoľko kíl ťažšia a okrem šiat predviedla i celulitídu. Mamičke dvojročného syna Sebastiana, ktorého má s bývalým manželom Wizom Khalifom, však zjavne vyššia hmotnosť neprekáža. 

Najčítanejšie