Oblačno
25°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Najčudnejší pár Hollywoodu sa rozvádza! Dôvodom je nevera!
Zdielať na

Najčudnejší pár Hollywoodu sa rozvádza! Dôvodom je nevera!

Zdroj: Isifa

Zdalo sa, že sú pre seba ako stvorení. Extravagantná modelka Amber Rose (30) a neprehliadnuteľný hudobník Wiz Khalifa (27) sa však po roku manželstva rozchádzajú. Kto z nich bol neverný?

Dôvodom rozvodu rappera Wiz Khalifu a modelky Amber Rose je rapperova nevera. Žiadosť o oficiálne ukončenie manželstva podala tento týždeň úspešná modelka.

Ako oficiálny dôvod rozvodu manźelstva uviedla neprekonateľné rozdiely a tiež požiadala o samostatnú starostlivosť o ich ročného syna Sebastiana.

Viacero nemenovaných zdrojov z okolia páru pre portál TMZ uviedlo, že modelka je presvedčená, že jej manžel ju podvádzal. V júli Wiz Khalifa vyrazil na turné, počas ktorého sa mal dopustiť nevery.

Amber Rose a Wiz Khalifa

Isifa

Amber Rose chcela manžela na turné sprevádzať, no rapper nesúhlasil. Wiz Khalifa údajne chcel, aby Rose zostala radšej doma a starala sa o ich syna. Taktiež jej mal povedať, že on je hlavný živiteľ rodiny, a preto by ho mala nechať zarábať.

Objavili sa aj správy ktoré tvrdili, že v skutočnosti sa nevery dopustila Rose, ktorá mala mať aféru s rapperom a hercom Nickom Cannonom, manželom speváčky Mariah Carey.

Amber Rose so synom Sebastianom

Instgram/muvarosebud

Amber Rose sa práve kvôli obvineniam z jej údajnej nevery rozhodla prehovoriť a dala tak jasne najavo, kto naozaj stojí za krachom manželstva.

"Prosím prestante s vymyslenými príbehmi. Ja by som nikdy nikdy v živote nepodviedla môjho manžela, ani za milión rokov, myslím, že to viete, ľuďia... Bohužiaľ môj teraz už ex manžel nemôže povedať to isté... Som zničená a rozrušená, ale musím sa sústrediť na Sebastiana. Vďaka za podporu počas tohto ťažkého obdobia,“ napísala dnes Amber na sociálnu sieť Twitter

Amber Rose a Wiz Khalifa

Isifa

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie