Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Čo sa deje? Adriana Kmotríková výrazne schudla
Zdielať na
Showbiznis

Čo sa deje? Adriana Kmotríková výrazne schudla

Aj keď Adriana Kmotríková nemala kvôli psychopatovi v pätách celkom dobré obdobie, teraz má dôvod na radosť. Schudla niekoľko kíl a cíti sa fantasticky.

Ak za úspechom Adriany Kmotríkovej hľadáte zázračné tabletky, gély či fázy mesiaca, márne. Za všetkým je najmä strava. Moderátorka priznáva, že jednoducho nejedla. "Mala som také obdobie, že mi nechutilo. Zabudla som aj pol dňa jesť," priznala.

Na jedlo zabúdala niekoľko týždňov, najmä počas jesenných mesiacov. Nepripisuje to žiadnemu stresu ani chorobe. Zhodila tak slušný počet kilogramov. "Schudla som sedem kíl, ale neskôr som nejaké kilo pribrala naspäť. Našťastie sa to všetko nevrátilo späť, to je super," hovorí.

Moderátorka sama dobre vie, že to zdravé nie je, no na druhej strane jej to vôbec nepoškodilo. "Telo si to samé vypýta a ak nie, tak je to asi normálne," hovorí.

Život v pohybe

Aj vďaka obdobiu nechutenstva sa Adriana momentálne cíti fantasticky, hoci sa už stravuje normálne nepriberá, a to si dokonca dopraje aj kalorické bomby. "Keď si môžem dať rezeň so šalátom, tak si ho dám radšej, ako so zemiakmi. Sladkosti jem, keď cítim, že nemám energiu. Sladkosť a káva je môj liek," smeje sa.

K tomu, že vyzerá výborne, prispieva aj šport. Aďu síce poznáte ako sediacu moderátorku, zdanie však klame. Okrem jógy, ktorej sa aktuálne začala venovať, cvičí stále. "Lyžujem, ale všeobecne sa veľmi veľa hýbem. Skoro celý deň som v pohybe. Po schodoch vybehnem doma aj stokrát," priznáva.

Pozrite si reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie