Polojasno
22°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Jóga v JOJke! Prepadli jej Kmotríková aj Strculová
Zdielať na
Showbiznis

Jóga v JOJke! Prepadli jej Kmotríková aj Strculová

BRATISLAVA / Jógu Slovensku prvý raz ukázal Fredy Ayisi a odvtedy tomuto spirituálnemu cvičeniu prepadá mnoho ľudí. Čo to znamená oddať sa jej, vám povedia moderátorky televízie JOJ.

Moderátorku a redaktorku Danku Strculová jóga od začiatku chytila za srdce. "Začala som cvičiť minulý rok v marci a vlastne to, že cvičíme tu je moje dieťa," priznáva Danka. Verte či nie, o cvičenie je veľký záujem.

"Človek rovno príde do práce, zacvičí si. Máme tu sprchu a je rovno v práci," dodáva. "Naozaj je to pre všetky vekové kategórie, to je fakt bomba a naozaj to že popreťahuješ tie svaly," vysvetľuje redaktorka spravodajstva Alexandra Kepazová.

Majú z toho radosť

Adriana Kmotríková nemá problém prísť ráno do televízie a cvičiť, hoci zo štúdia sa prihovára až večer. Aďa tvrdí, že je to riadna makačka. "Čím ďalej tým väčšia, zozačiatku je to v pohode, ale potom už to nezvládam," prezrádza.

Hrdá na svoje zverenkyne je aj trénerka. "Naozaj mám chuť sem chodiť, pretože sa snažia, pretože majú z toho radosť," tvrdí cvičiteľka jógy z River dance school Natália Bogdalíková.

Zacvičte si jógu spolu s dievčatami z televízie:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie