Polojasno
22°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Adriana Kmotríková prehovorila: Bojím sa, takto sa žiť nedá
Zdielať na
Showbiznis

Adriana Kmotríková prehovorila: Bojím sa, takto sa žiť nedá

Byť známou tvárou z obrazovky nemusí byť vždy príjemné. Strach o seba i rodinu je častokrát realitou známych osobností. Svoje o tom vie aj moderátorka Adriana Kmotríková.

Vášnivý obdivovateľ Adriany Kmotríkovej je momentálne v preventívnej väzbe. Nikto však nevie dokedy. Strach obľúbenej moderátorky preto stále neutícha. "Nebudem mať pokoj, dokým nebude buď vo väzení, alebo na psychiatrii," hovorí Adriana.

Všetko sa to začalo približne pred tromi rokmi, keď päťdesiatnik Igor poprvýkrát priniesol moderátorke kyticu priamo do práce. Nasledovalo niekoľkonásobné dobýjanie sa k moderátorke priamo do budovy televízie. "Je to horor. Povedala som mu, že s ním nikam po práci nepôjdem a on sa usmial a povedal: Ale pôjdete!" priznáva Adriana.

Súkromie nadovšetko

Všetko vyvrcholilo, keď sa objavili pred jej domom. "Je záhada, ako našiel moju adresu. Nie je uvedená nikde na internete. Nemám ani menovku, súkromie a rodinu si chránim," vysvetľuje.

Vypytoval sa susedov i v potravinách, dokým ju nenašiel . Zvonil dvadsať minút, kým prišla polícia. "Bolo to pre mňa najdlhších dvadsať minút v živote. Tak som sa triasla, že som myslela, že dostanem infarkt," spomína.

Jej obdivovateľ má potvrdenú schizofréniu. Na tú sa však podľa moderátorky nelieči a keď sa dostane z ústavu, ihneď sa u nej objaví. "Hneď, ako vyšiel z psychiatrie, prišiel za mnou," potvrdzuje.

Život v strachu

Dovolať sa spravodlivosti a ochrany je pre Adrianu ťažké. Musí to však spraviť nielen kvôli sebe, ale i kvôli rodine. "Je pre mňa strašidelné chodiť po dome,  pozerať sa do každého okna a čakať, kde ho uvidím. Vždy, keď niekto zazvoní sa bojím, kto to je. Takto sa žiť nedá," dodáva.

Pozrite si reprotáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie