Skoro jasno
16°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Jiří Krampol jasá: Vrátili mu milovanú reláciu
Zdielať na

Jiří Krampol jasá: Vrátili mu milovanú reláciu

Zdroj: ahaonline.cz

Veľké zadosťučinenie. Jiří Krampol (76) sa po dvoch rokoch vracia na obrazovku. A zasa bude testovať znalosti ľudí. Tentokrát na TV Barrandov v relácii Nikdo není perfektní. Pre mňa je tento formát srdcovou záležitosťou, prezradil herec.

Relácia, ktorá sa doposiaľ vysielala mesačne a moderovali ju Patrik Hezucký (45) a Heidi Janků (52), úplne mení tvár. Od 2. marca sa bude objavovať na obrazovke každý týždeň v podaní práve Jiřího Krampola a Lenky Fialovej (32), dcéry baviča Petra Novotného (67). “Heidi s Patrikom by to časovo nezvládali,“ prezradil Aha! zdroj z televízie.

“Milujem prácu v televízii,“ priznala Lenka nadšene. “A s Jirkom to bude sranda,“ teší sa. Rovnako aj Krampol. “Robil som podobný projekt pätnásť rokov a mám radosť, že to ľudí stále baví,“ chváli sa herec. Koncepcia zábavnej relácie zostane rovnaká – dvaja VIP hostia v štúdiu a veľakrát neskutočné odpovede opýtaných na ulici.

ahaonline.cz

Stopka bez varovania

Jiří Krampol moderoval na Prime 15 rokov reláciu Nikdo není dokonalý. V roku 2013 dostal bez varovania stopku. Ťažko sa s tým vyrovnával.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie