Polojasno
22°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Vyšetrovanie napadnutia Hrůzu skončilo: Spevák svedčiť nebude
Zdielať na

Vyšetrovanie napadnutia Hrůzu skončilo: Spevák svedčiť nebude

Zdroj: blesk.cz

Študenti (18, 19), ktorí napadli speváka Michala Hrůzu, pôjdu skoro pred súd. Štátny zástupca ich obžaloval a hrozí im 12 rokov. Kapela chce zaplatiť ušlý zisk.

K napadnutiu speváka Hrůzu došlo v júli v Stodolnej ulici v Ostrave. Hitmaker skončil po brutálnom napadnutí v ohrození života a museli mu operovať mozog. Vďaka kamerám sa podarilo skoro dopadnúť útočníkov. Tí si pobudli niekoľko týždňov vo väzbe.

Polícia prípad odovzdala štátnemu zastupiteľstvu. To tento týždeň na mladíkov podalo obžalobu Krajskému súdu v Ostrave. Súdny proces by mohol začať v priebehu niekoľkých týždňov.

blesk.cz

Samotný spevák predvolaný k súdu asi nebude, nakoľko si z útoku nič nepamätá. “Nevypovedal ani pri výsluchu,“ povedal Aha! jeden z policajtov. Ani štátny zástupca David Bartoš ho kvôli strate pamäti nemá v úmysle predvolávať.

blesk.cz

Súd ešte nezačal, ale už sa hovorí, že kapela bude požadovať náhradu ušlého zisku. Aká bude náhrada vysoká, sa dozvie verejnosť až na súde. Ten by mohol začať koncom marca či v priebehu apríla

Súvisiace články

Najčítanejšie