Oblačno
24°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Adam Zavřel je moderátor, redaktor, šéf portálu a aj otec
Zdielať na
Showbiznis

Adam Zavřel je moderátor, redaktor, šéf portálu a aj otec

Redaktora a moderátora teší nielen jeho práca, ale aj uznanie, ktoré dostal od divákov v ankete OTO.

Je skvelý reportér, moderátor, zároveň však šéfuje portálu, vďaka ktorému presne vieme aj u nás, čo sa deje Bruseli či v Štrasburgu.

"Nerád si hovorím, že som šéf, ale asi to tak bude, keďže som ten portál založil," hovorí Adam. Začal od nuly pred dvoma rokmi, sám si portál zo začiatku dokonca aj programoval.

Všetko stíha

Práca v televízii, manažovanie európskych noviniek a nesmieme zabudnúť na manželku Hanku a synčeka. Je neuveriteľné, že to všetko stíha. Hanka však môže byť kľudná, žiadne "laškovanie" s redaktorkami nehrozí. Sú na druhom konci sveta a dokonca sa s niektorými ešte ani naživo nevidel.

"Všetko riešime cez skype, máme pravidelné porady," prezrádza. Portál okrem iného doslova "špehuje", čo, ktorý náš europoslanec v parlamente vlastne vystrája.

Ponúka prácu

"Robíme také štatistiky poslancov, koľkokrát prišli, koľkokrát vynechali, koľko dali podaní, návrhov," menuje Adam. Ideálny je najmä pre študentov, ak si hľadajú univerzitu či stáž.

"Napríklad keď Brusel potrebuje nejakých asistentov, normálne platených, čo ja viem 3 000 eur mesačne, tak my to všetko zverejňujeme a tam sa to dá nájsť," dodáva Adam.

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie