Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
OTO 2014 za dverami! O zlatú sošku zabojujú moderátori i programy TV JOJ
Zdielať na

OTO 2014 za dverami! O zlatú sošku zabojujú moderátori i programy TV JOJ

Blíži sa 15. ročník najpopulárnejšej ankety Osobnosť televíznej obrazovky (OTO), v ktorej rozhodujú divácke hlasy. Tí, ktorí svoj hlas neodovzdali tak stále môžu urobiť.

V ankete je 14 kategórií a takmer v každej má televízia JOJ svojich zástupcov. Za ich nominácie môžu hlavne diváci.

Tento rok má televízia početné zastúpenie vo viacerých oblastiach. Vzácnu sošku si môže odniesť opäť Lucia Barmošová, no šancu má i Ján Mečiar či Adriana Kmotríková.

V kategórií reportér môžu diváci zahlasovať za Adama Zavřela, Joža Kubániho či Juraja Hajdina. O zlatú sošku medzi športovými moderátormi môže zabojovať i Lenka Čiriková-Hriadeľová.

V kategórii moderátorov sa objavil obľúbený Vlado Voštinár. To, že je stálicou na obrazovke, dokázal i Vilo Rozboril! 

Profesionáli a Panelák

Z hercov bavia divákov televízie JOJ najmä Michal Hudák, Ján Koleník, Lukáš Latinák či Tomáš Maštalír. V kategórií herečka žiaria mená ako Gabika Dzuríková, Zuzana Fialová, Diana Mórová či Zuzana Šebová.

O víťazstvo sa bude usilovať obľúbený seriál Panelák či Profesionáli. V kategórii Program roka o sošku zabojuje program Vila Rozborila V siedmom nebi.

Zábavných programov televízie sa uchytilo hneď niekoľko. Sošku môže získať jeden z formátov ako Šou Jana Krausa, Nové Bývanie či Nákupné maniačky.

O tom, kto si zlatú sošku odnesie, môžete ešte dnes rozhodnúť práve Vy.

Pozrite si nominácie na OTO:

Pre ženu

Najčítanejšie