Zatiahnuté
13°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Nevlastný otec Kim Kardashian potvrdil šokujúcu správu: Bude z neho žena!
Zdielať na

Nevlastný otec Kim Kardashian potvrdil šokujúcu správu: Bude z neho žena!

Zdroj: Instagram/kim kardashian

Bruce Jenner, bývalý olympijský víťaz a nevlastný otec Kim Kardashian, ktorý s jej biologickou mamou žil viac ako štrnásť rokov, potvrdil, čo sa mesiace šepkalo. Podstúpi zmenu pohlavia!

A to sa zdalo, že klan Kardashianovcov už nemôže väčšmi šokovať! Hlava rodiny, bývalý americký atlét a lámač ženských sŕdc, sa vo svojich 65. rokoch rozhodol podstúpiť zmenu pohlavia.

Bruce Jenner bol pritom trikrát ženatý, naposledy s Kris Jenner, matkou slávnej Kim Kardashian. Hoci je Bruce Jenner biologickým otcom len Kendall (19) a Kylie (17), ďalšie tri dcéry Kris Jenner Kim, Khloe a Kourtney vychovával ako svoje deti.

Bruce Jenner si nechal narásť vlasy, odstránil ohryzok, podozrivo mu narástli prsia a nosí manikúru

Celá rodina roky účinkovala v spoločnej reality show Keeping Up with the Kardashians a je vďačným objektom médií. Nikto by však ešte pred rokom nepredpokladal, že Bruce bude chcieť podstúpiť taký závažný životný krok ako je zmena pohlavia.

Po mesiacoch nepotvrdených špekulácií, nakoniec blízky priateľ Bruca Jennera potvrdil šokujúcu správu časopisu People. Tiež je potvrdené, že Bruce o svojej premene natočí vlastnú šou.

Najčítanejšie