Jasno
15°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Najintímnejšia fotka roka: Justin Timberlake bozkáva manželkino bruško!
Zdielať na

Najintímnejšia fotka roka: Justin Timberlake bozkáva manželkino bruško!

Zdroj: ISIFA

Konečne ukázali svoje veľké šťastie! O tehotenstve manželky Justina Timberlaka, herečky Jessici Biel, sa len šepkalo, no manželia zverejnili prvý dojímavý dôkaz, že čoskoro budú traja!

A je to jasné, do rodiny Timberlakovcov priletí bocian. Americký spevák a herec Justin Timberlake potešil svojich fanúšikov, keď na sociálnu sieť Instagram pridal fotografiu, ako bozkáva obrovské tehotenské bruško svojej manželky.

Timberlake tak prvýkrát oficiálne potvrdil, že jeho manželka herečka Jessica Biel je tehotná. Spravil tak v sobotu, v deň svojich 34. narodenín a k snímke, na ktorej žiaľ nevidno Jessicinu tvár, pripísal: "Ďakujem vám všetkým za narodeninové priania. Tento rok dostanem ten najúžasnejší darček. Už sa neviem dočkať."

Instagram/Justin Timberlake

"Chlapec či dievča, nikdy nevieš. Ani my nevieme. Uzatvárame stávky," napísal Timberlake na otázku o pohlaví očakávaného potomka.

O tom, že dvojica čaká potomka, po prvý raz informoval ešte koncom októbra portál Radar Online, ktorému to potvrdili zdroj z blízkeho okolia prominentného páru. Manželia, ktorí sa zosobášil v októbri 2012, sa k správam doteraz nevyjadrovali. 

Pre ženu

Najčítanejšie