Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Fanúšička chytila Justina Timberlakea (33) počas koncertu za zadok!
Zdielať na
Showbiznis

Fanúšička chytila Justina Timberlakea (33) počas koncertu za zadok!

Ženy po celom svete jej môžu závidieť! Reč je o fanúšičke Justina Timberlake, ktorá sa počas jeho koncertu doslova odtrhla z reťaze a keď sa spevák priblížil, chytila ho za zadok. Ako sa zatváril Justin?

Počas koncertu vo Philadelphii chytila fanúšička amerického speváka Justina Timberlakea za zadok. Video zachytávajúce celú situáciu zverejnila prostredníctvom portálu YouTube ďalšia účastníčka podujatia. 33-ročný spevák však prekvapujúci moment zvládol s pokojom, fanúšičkinu ruku svižne odstrčil a bez prerušenia pokračoval vo vystúpení. POZRITE SI PRILOŽENÉ VIDEO.

Len nedávno pritom Timberlakea počas koncertu v rovnakom meste prekvapil aj fanúšik, ktorý mu ukázal prostredník. "Prečo mi ukazuješ prostredník? Si v druhom rade, aby si mi ukazoval prostredník? To nedáva zmysel," reagoval spevák.

Justin dodržiava pred každým koncertom striktnú rutinu. 32-ročná hviezda sa vraj v rámci príprav snaží, čo najmenej rozprávať, a dokonca sa vešia dole hlavou! "Verí, že meditácia a minimum rozprávania ho dostane do tej správnej polohy. Vešanie dole hlavou robí na poslednú chvíľu, aby sa mu upravil srdečný pulz," prezradil pre denník The Sun zdroj zo spevákovho okolia.

Timberlake sa však napriek silnému sústredeniu vie správať aj spontánne. Len prednedávnom napríklad umožnil počas koncertu fanúšikovi požiadať svoju priateľku o ruku.

Počas kariéry získal šesť cien Grammy, tri Brit Awards či štyri Emmy. Okrem hudby sa tiež venuje herectvu, účinkoval napríklad v snímkach Mimo zákona, V reťaziach, Alpha Dog, Vymedzený čas, Mrcha učiteľka, Ide len o sex, Späť v hre, Hra na hrane, či Inside Llewyn Davis.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk, SITA

Zdielať na

Najčítanejšie