Skoro jasno
24°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Sexbomba známa z komédií Prcičky: Je z nej troska vychudnutá na kosť!
Zdielať na

Sexbomba známa z komédií Prcičky: Je z nej troska vychudnutá na kosť!

Zdroj: Isifa

Americká herečka Tara Reid (39) získala svetovú popularitu vďaka účinkovaniu v komédiách Prci, prci, prcičky. Modrooká blondínka sa stala obletovanou sexbombou, no divoké večierky, diéty či časté plastické operácie rokmi zničili jej krásu.

Kde sa stala chyba? Herečka a modelka Tara Reid sa prvýkrát postavila pred kameru ako šesťročná a ako dieťa účinkovala vo viac ako stovke reklám. Nežná blondínka mala veľmi dobre našliapnutú kariéru, no nedokázala dostatočne využiť popularitu, ktorú jej priniesla úloha Vickie v kultových komédiách Prci, prci prcičky.

Miesto navštevovania hereckých kastingov sa viac zameral na vymetanie barov. Tara sa tiež začala nezdravo sústrediť na svoj výzor.

Instagram/Tara Reid

Kvôli drastickým diétam prišla o zvodné krivky. A hoci podstúpila niekoľkonásobné zväčšenie prsníkov, veľké silikóny pôsobia na jej vychudnutej postave neprirodzene.

Herečka tiež priznala, že podstúpila liposukciu brucha a zadku, no zákrok nedopadol veľmi dobre. Na oboch spomínaných partiách jej nepekne ovísa koža.

Tara strávila Vianoce a príchod nového roku 2015 na dovolenke v Mexiku a na sociálnej sieti Instagram zverejnila fotografie v bikinách. Fanúšikovia na jej útlu postavu ihneď zareagovali a vystríhali ju, že diétami hazarduje so životom.

Nenechajte si ujsť: Donatella Versace (59) sa nechala zohaviť botoxom. Vyzerá ako strašidlo!

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie