Oblačno
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Silvia Kucherenko: Mám plastiku kolien, zadku, uší, čela, pŕs...
Zdielať na

Silvia Kucherenko: Mám plastiku kolien, zadku, uší, čela, pŕs...

A ešte aj brady a očných viečok. To sú slová Silvie Kucherenko. Krátko po tom, ako sa jej dotkli slová moderátorky Adely Banášovej, poskytla Topstaru exkluzívny rozhovor.

Z jej synčeka zatiaľ model nebude

Vlasy sú korunou krásy, a to Silvia veľmi dobre vie. Gény po nej pravdepodobne zdedil i jej desať mesačný Alexander, ktorý si návštevy salónov užíva už v tomto rannom veku.

Pred niekoľkými mesiacmi sa v istom článku dokonca objavila informácia o tom, že malinký Alexander začína taktiež s kariérou manekína. Vtedy to údajne tvrdila jeho mamina Silvia.

Túto informáciu však vzápätí poprela. "To je blbosť. To bolo zle napísané - myslím si, že je skoro uvažovať o ponukách, modelingových či nemodelingových. Nech sa hrá, nech si užíva detstvo," poprela všetky fámy.

Nepodarená plastika pier?

Úspešnú modelku nafúknuté výpovede novinárov často zaskočia. Prekvapená zostala i pred niekoľkými týždňami, kedy rozpútala vojnu proti jej osobe Adela Banášová. Kauza, ktorá zaplnila titulné stránky, sa totiž týka Siviiných zvačšených pier, ktoré moderátorka označila ako výtvor zlého plastického chirurga.

Odpoveď zo strany modelky na seba nenechala dlho čakať. Adele cez média údajne poslala fotografie, ako dôkaz jej úspechu. Vraj to bolo trošku prekrútené, ale početné plastiky nepopiera. "Mám plastiku kolien, plastiku zadku, plastiku uší, plastiku viečok, plastiku čela...čo som ešte nepovedala? Plastiku brady, áno pŕs, to všetci vedia," priznala.

Líniu si strážiť nemusí

Silviine meno sa často skloňuje i s nízkou váhou. Je naozaj pravda, že po pôrode schudla ešte aj to málo, čo na sebe posledné roky nosila. Dôvodom je vraj i materstvo, ktoré je pre ňu momentálne najdôležitejšie. Prvorodeného synčeka si nesmierne užíva a i podľa ľudí z jej blízkeho okolia s ním trávi naozaj všetok čas.

Na výchovu ale mladá mamička rozhodne nie je sama. Občas ju príde podporiť i mamina, po ktorej evidentne modelka zdedila krásu a v neposlednom rade tatino.

Kucherenko_Silvia_plastika_modelka

TV JOJ

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie