Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Šialený luxus: Bieber (20) dostal na Vianoce darček za niekoľko miliónov!
Zdielať na
Showbiznis

Šialený luxus: Bieber (20) dostal na Vianoce darček za niekoľko miliónov!

Zdroj: Sita

V USA veria, že darčeky nosí Santa Claus, ale fúzatý mužík v červenom by na svojich známych saniach so sobím záprahom darček pre Justina Biebera určite nedoniesol. Váži totiž tisícky kilogramov.

Spevák Justin Bieber sa prezentuje luxusným životným štýlom a zdá sa, že s tým rozhodne nemieni prestať, aj keď okázalým bohatstvom popudzuje voči sebe verejnosť i vlastných fanúšikov.

Kedysi to bol skromný chlapec, ktorý v rozhovoroch zásadne nehovoril o peniazoch, no to je už minulosťou. Sláva a milióny dolárov vstúpili mladému Kanaďanovi do hlavy, a tak sa rád pochváli závratným majetkom.

Okrem obrovského vozového parku sa najnovšie Justin Bieber pýši novým súkromným lietadlom!

Instagram/Justin Bieber

Na sociálnej sieti Instagram, kde zverejnil fotky luxusného stroja, však nenapísal, kto bol taký štedrý a daroval mu ho.

Zahraničné médiá špekulujú, že buď Bieberovi daroval lietadlo bohatý sponzor, alebo si ho jednoducho spevák doprial na Vianoce sám pre seba. Lietadlo zrejme dostalo ženské meno: "Nové liedadlo na Vianoce. Je krásna," napísal Justin k jednej z fotografií. Podľa médií Justin už jedno súkromné lietadlo vlastní.

Instagram/Justin Bieber

Súvisiace články

Najčítanejšie